Charlotte Pirmez

Charlotte Pirmez werd geboren te Ronse op 2 februari 1987.
Via een korte omzwerving in Opwijk, kwam zij in Lebbeke terecht. Isabelle, de zus van Charlotte, volgde in de Lebbeekse academie de cursussen dans en trachtte ook Charlotte te overtuigen haar in die wereld te volgen. Echter: Charlotte was in de wieg gelegd om muziek te maken. Op 8-jarige leeftijd vatte zij de lessen AMV aan in diezelfde Lebbeekse academie. Eén jaar besliste Charlotte dat piano iets voor haar was. Enkele jaren later liet zij haar oog vallen op de klarinet. Beide instrumenten is zij blijven bespelen.

In 2000 besliste Charlotte dat zij van muziek haar leven wou maken. Zij schreef zich in aan de kunsthumaniora te Brussel, waar zij 6 jaar later afstudeerde. Een verdere opleiding muziekschriftuur en een lerarenopleiding aan het Conservatorium te Brussel volgden; opleidingen welke Charlotte met succes voltooide.

Sinds 2002 is Charlotte verbonden aan onze harmonie als klarinettiste. In december 2008 werd zij dirigente van de jeugdafdeling van onze harmonie. Gedurende een jaartje had zij dezelfde functie binnen de harmonie van Opdorp.

Charlotte is lerares AMV, AMC en creatief musiceren, vakken welke zij geeft aan de academies van Dendermonde, Boom en Jette.

Voor een woordje uitleg over het zetten van de eerste stapjes in de muziek- of harmoniewereld kan je uiteraard steeds bij haar terecht!