Concert "Universalia" - zaterdag 2 maart 2019

Decennia lang al geeft onze Harmonie jaarlijks haar concert op de eerste zaterdag van maart; en het is weer bijna zo ver. We vergasten u op ons concert in Cc De Biekorf, Lebbeke, op zaterdag 2 maart om 20 uur.
Vanwaar de titel "Universalia"? The space, het universum, het heelal, hemel en aarde en de mysteries en fantasieën er rond komen veelvuldig aan bod in dit concert.
We willen u laten horen hoe muziek de fantasierijke verhalen rond het wonderbaarlijk universum verklankt en uitbeeldt. Aangevuld met filmbeelden en dia's brengen we u in de gepaste sfeer. Een greep uit het programma:
- De strijd tussen de 'Jedi' en de 'sith' in een verre sterrenhemel, met "Star Wars"
- Romantiek ten top met "Fly me to the moon"
- Of de prachtige symfonie voor harmonie over hemel,hel en vagevuur, geïnspireerd op "La Divina Commedia" van Dante.
Het wordt een fantastische avond met bekende en minder bekende prachtige melodieën.

Waar? Cc De Biekorf, Stationsstraat, Lebbeke
Wanneer? Zaterdag 2 maart om 20 uur
Inkom? € 12 in voorverkoop en € 15 aan de kassa.
Korting met 'Vrijetijdspas' en kinderen -12j.
Genummerde plaatsen. Kaarten kan je aanschaffen bij muzikanten en bestuursleden of via kaarten@harmonielebbeke.be of 0476/69 43 13.